-
Gevels van gerenoveerde bestaande gebouw (Amstelveenseweg - Stadionplein), met afgeronde hoek, het teruggebrachte verticaal accent in belettering MOVE en de entreeheffer welke met hydraulische plunjers geopend en gesloten kan worden om het door Wils ontworpen beeld in de plint te behouden.
-
Zicht op het nieuw toegevoegde glazen trappenhuis, dat in het gevelbeeld een belangrijke schakel vormt tussen de oudbouw van Wils en de daarop in vorm, detail en kleur geïnspireerde nieuwbouw. De transparantie van dit trappenhuis zorgt tevens voor een verbeterde beleving vanuit de openbare ruimte.
-
Gerenoveerde entreehal, waar - ondanks het ontbreken van veel originele elementen – een bij Wils passende detaillering en materiaalgebruik is gemaakt. Bij de restauratie van het karakteristieke glazen plafond is aan de bovenzijde een tweede kap ter isolatie en verduurzaming toegevoegd.
-
De showroom/garage van Citroën.
-
De kracht van de compositie van het ontwerp is hersteld door articulering van de onderdelen. Licht hoofdvolume, donkere plint en dakopbouw en witte stalen ramen. Het interieur respecteert en versterkt het oorspronkelijke karakter van de ruimtes met lange lichtlijnen en een open plattegrond.
-
Situatie 2015. Deze helling verbond alle werkplaatsverdiepingen met de hoofdtoegang aan het stadionplein waardoor een efficiënte bedrijfsvoering van het garagebedrijf mogelijk werd. In de oksel het druppelvormige trappenhuis dat alle verdiepingen, incl. het voormalige parkeerdak, met elkaar verbindt
-
De voormalige autohelling is getransformeerd tot een gemeenschappelijke ruimte voor ontmoeten, werken en gebruik als auditorium. Met behoud van het ruimtelijke karakter is meubilair ontworpen dat herinnering oproept aan de glanzende automobielen die zich over deze helling bewogen.
-
Historische luchtfoto het ensemble van vijf gebouwen aan het Stadionplein. Alle vijf destijds ontworpen door architect Jan Wils.