Ga direct naar inhoud
Inschrijven Gouden Piramide 2022
De hele maand januari kunt u zich inschrijven voor deelname aan de Gouden Piramide 2022
Winnaar 2020
Projectbureau Ooijen-Wanssum
Documentaires 2020
Vijf verhalen over bijzonder opdrachtgeverschap. De genomineerde opdrachtgevers in beeld
Nieuwsbrief
Meld u aan en blijf op de hoogte!

De Gouden Piramide is de tweejaarlijkse rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap die sinds 2003 wordt uitgereikt. Voorzitter van de jury is Rijksbouwmeester Francesco Veenstra. De prijs bestaat uit een speciaal ontworpen trofee, €75.000 en eeuwige roem. Kies in het menu voor geschiedenis en lees de verhalen!

Doe mee!

Inschrijving geopend

1 januari 2022
Rijksbouwmeester Francesco Veenstra en zijn jury zijn op zoek naar bijzondere opdrachtgevers. De hele maand januari kunt u zich inschrijven met een project waar u trots op bent. Lees de deelnamevoorwaarden en: Schrijf je in! lees meer

Wat is de Gouden Piramide?

De Gouden Piramide is de tweejaarlijkse rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. Het gaat bij deze prijs om durf en ambitie. Om de vernieuwing die is gezocht, en de manier waarop...

10 bijzondere opdrachtgevers

Naast de vijf genomineerden heeft de jury 10 bijzondere opdrachtgevers gezelecteerd. Hun verhaal is beschreven en nu alvast te lezen!

Publicatie Stuurmanskunst

In 'Stuurmanskunst' wordt het juryproces van 2020 beschreven als een spannend verhaal. De vijf genomineerden en hun projecten zijn uitgebreid gedocumenteerd en er valt nog veel meer te lezen over opdrachtgeverschap. Bestel het prachtige boek kosteloos of download een pdf.

Twitter